Angol nyelvi alapozó program

bombabiztos alapok
Hacsak nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy éveket tölts angol anyanyelvi környezetben és ott szívd magadba az angol nyelvet, akkor bizony elkerülhetetlen, hogy stabil angol nyelvi alapokkal rendelkezz. Ezt biztosítja számodra ez az anyag.

sikerélmény már az első leckék után
Már az első leckék után, adott helyzetekben előrántható, használható angol tudást szerzel.
Ha követed az anyagot, a sikerélmény végigkísér!

1000 - 1200 szóból álló alapszókincs
A tanfolyam végeztével körülbelül ekkora angol szókincsed lesz. Ez elég ahhoz, hogy szinte minden hétköznapi helyzetben megértesd magad.

letölthető, és nyomtatható  gyakorló feladatok
A nyelvtanulás kihagyhatatlan eleme a gyakorlás. A feladatlapok letölthetőek, kinyomtathatók. Az így összegyűjtött anyagot munkafüzetként is használhatod.

minden feladathoz ellenőrző/magyarázó videó
A feladatok ellenőrzés nélkül nem sokat érnek.  Az ellenőrző videókban átbeszéljük a megoldásokat és a „miérteket”. Ne hagyd ki ezeket a videókat sem, mert ezekben is sok hasznos információt találsz. 

személyre szóló tanári segítség
Ha egy lecke végeztével még lennének kérdéseid, akkor kérdezhetsz tőlem. Ezekre a kérdésekre nem automatikus válaszokat kapsz, hanem személyesen neked válaszolok. Ezzel a személyre szóló segítséggel biztosítjuk azt, hogy tutira mindent megértsél.

hanganyag a beszédkészség fejlesztéséhez
A beszédkészséget rendkívül eredményesen lehet fejleszteni azzal, hogy megtanulsz - csúnya szóval bebiflázol - magyar – angol szövegeket, mondatpárokat. Ezekben a leckékben és feladatokban szép számmal találsz a mindennapi életben előforduló mondatokat, kifejezéseket. Ezek, a leckékben előforduló példák szerepelnek a "beszédkészség-fejlesztő" című anyagokban. Hallgasd a mondatokat miközben olvasod is őket. Tanulj meg közülük minél többet, ha ugrásszerű fejlődésre vágysz!
Sokan alábecsülik ennek a szerepét, de ez nagyon nagy hiba!

segédmondatok a helyes kiejtéshez
Sokak számára az angol nyelv egyik legnagyobb kihívása a helyes kiejtés. Ez tényleg nem egy egyszerű dolog. Ráadásul erre még szabályokat sem nagyon lehet felállítani. A meghallgatható hanganyagok mellett a helyes kiejtéshez próbálok még egy kis segítséget adni azzal, hogy az angol mondatok mellé leírom kiejtés szerint is a példamondatokat. 
Valahogy így: Angolul akarok tanulni. – I want to learn English. (áj want tu lörn inglis)

És ami még a tiéd

kulcsszavas  kereső
Ha a leckecsomagból éppen csak egy bizonyos téma érdekel, akkor használhatod a „keresés a leckékben” funkciót. Írd be ami érdekel, (pl. melléknévfokozás, jövő idő, can, stb) és a weboldal listázza azokat a leckéket amelyek érintik a keresett témát.
Próbáld ki!

beépített szótár
Ahogy haladsz előre a leckékben, egyre gyakrabban fogsz olyan szavakkal találkozni, amelyek jelentését esetleg nem ismered. A leckékben megjelenő szavakat megtalálod a weboldal saját szótárában. Kereshetsz magyarul és angolul is.

5 éves korlátlan hozzáférés
Az előfizetéseddel 5 éves korlátlan hozzáférést kapsz a teljes leckecsomaghoz. Ez idő alatt annyiszor nézed meg a videókat és végzed el a feladatokat, ahányszor csak szükségét érzed. 

ingyenes jogosultság a későbbi frissítésekhez, bővítésekhez
Az előfizetéseddel az esetleges frissítésekhez, bővítésekhez is automatikusan hozzáférsz majd. Tehát ha holnap az egyik lecke bővül egy újabb feladattal, videóval vagy bekerül az anyagba egy új lecke, az azonnal elérhető lesz a számodra.

fejlődés a te ritmusodban
Az online oktatás legnagyobb előnye, hogy akkor és ott tanulsz, ahol, és amikor csak szeretnél. Azt azért mindenképpen tartsd észben, hogy ez kétélű fegyver! A tanulásra szánt időd és energiád fog tükröződni az elért eredményben is. Minél többet foglalkozol az angollal, annál jobban fogsz haladni. 

Amit neked kell hoznod:
A döntés, hogy megtanulsz angolul.

Hogyan tanulok ezzel az angol nyelvtanfolyammal?

 • Teljes értékű angol nyelvleckék
  az alapoktól a nyelvvizsgáig
 • A magyar gondolkodásra épített anyagok
 • Ellenőrző feladatok és megoldásaik magyarázatokkal
 • Beszédkészség-fejlesztő hanganyagok
 • Tanári válaszok a feltett kérdésekre,
  személyesen Neked
 • Szabadon a Te ritmusodban, a Te
  időbeosztásod szerint

"Évekig szenvedtem az angollal. Már azt hittem sosem
fogom megtanulni ezt a nyelvet. Aztán megtaláltalak a
neten. Azóta tudom, hogy nem bennem volt a hiba.
Köszönöm."
Péter - New York, USA

"Bármit mondanék, bárhogy dícsérném kevés lenne.
Mindenkinek ajánlom, tegyen egy próbát!"
Tibor - Cheltenham, United Kingdom