Online angol nyelvtanfolyam - hasznos információk


Fizetési módok és információk

Ha úgy döntöttél, hogy megtanulsz angolul, akkor ahhoz, egy ingyenes regisztráció, majd az előfizetést megrendelő űrlap kitöltése szükséges. Ezt követően banki átutalással tudod kifizetni az előfizetési díjat.

Banki átutalás belföldről: A szokásos módon indított beföldi átutalás. További fontos információkat és a szükséges adatokat a megrendelésed leadását követően kiküldöttt díjbekérő tartalmazza.

Banki átutalás külföldről:  Elfogadott pénznemek: HUF, EUR, USD, CAD, GBP.

Abban az esetben, ha a külföldi számláról, a díjbekérőn meghatározott devizában indítod az átutalást, akkor a díjbekérőn szereplő devizában meghatározott összeget kell átutalnod. Ebben az esetben a kiállított számla is az adott devizát fogja tartalmazni.

További fontos információkat és a szükséges adatokat, a megrendelésed leadását követően kiküldöttt díjbekérő tartalmazza.


Fontos! Ha a TransferWise szolgáltatásával fizeted ki az előfizetésedet, akkor kérlek figyelj arra, hogy a díjbekérőn szereplő, forintban meghatározott egységárnak megfelelő összeg kerüljön átutalásra. Ellenkező esetben az előfizetésed aktiválása nem történik meg!

A TransferWise közreműködésével kiegyenlített díjakról minden esetben forintot tartalmazó számla kerül kiállításra!

További fontos információkat és a szükséges adatokat, a megrendelésed leadását követően kiküldöttt díjbekérő tartalmazza.


A weboldal használatakor felugró párbeszédablakokat ne tiltsd le, mert azok szükségesek az oldalak helyes működéséhez. Ha mégis letiltottad azokat, nagy gond nincs, indítsd újra a böngésződet. 


A weboldal használatához ajánlott böngészők.

Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge.

A tapasztalatok szerint Firefox alatt bizonyos kiegészítők okozhatnak belépési gondokat. Ha nálad is előfordulna ilyen jellegű probléma, akkor tiltsd le a kiegészítőket, vagy használj egy másikat az ajánlott böngészőkből.


Programok a tesztekhez.

Az anyagokhoz tartozó gyakorló feladatok pdf formátumban készültek, melyek megtekintéséhez és kinyomtatásához pdf olvasó programra van szükség. Ez ma már annyira elterjedt formátum, hogy szinte biztos, hogy van erre alkalmas program a gépeden.

Ha esetleg mégsem lenne, akkor le tudod tölteni valamelyiket az alábbi, teljesen ingyen használható pdf olvasó programok közül:

Tipp a telepítéshez: Telepítésnél nézd meg, hogy a megjelenő „Választható ajánlatokra” valóban szükséged van-e. Ha nincs, vedd ki onnan a pipákat!

 • Teljes értékű angol nyelvleckék
  az alapoktól a nyelvvizsgáig
 • A magyar gondolkodásra épített anyagok
 • Ellenőrző feladatok és megoldásaik magyarázatokkal
 • Beszédkészség-fejlesztő hanganyagok
 • Tanári válaszok a feltett kérdésekre,
  személyesen Neked
 • Szabadon a Te ritmusodban, a Te
  időbeosztásod szerint

"Évekig szenvedtem az angollal. Már azt hittem sosem
fogom megtanulni ezt a nyelvet. Aztán megtaláltalak a
neten. Azóta tudom, hogy nem bennem volt a hiba.
Köszönöm."
Péter - New York, USA

"Bármit mondanék, bárhogy dícsérném kevés lenne.
Mindenkinek ajánlom, tegyen egy próbát!"
Tibor - Cheltenham, United Kingdom