Lipcsey Gábor - angoltanárSzia! Lipcsey Gábor vagyok.

Én vagyok a hang a videók mögött.  

1992-óta foglalkozom angol nyelvvel és több mint tizenöt éve kezdtem az angolt tanítani. Kezdetben hagyományos tantermi keretek közt, majd később - a több éves külföldi tartózkodásom alatt - tértem át az online oktatásra, amit a mai napig is folytatok.

Az időm korlátai miatt döntöttem úgy, hogy létrehozom ezt az online programot, amely azoknak is segítséget tud nyújtani, akikkel nincs lehetőségem személyesen foglalkozni.

Az angol nyelvet egy egyedi, a magyar gondolkodásra épített, logikus rendszerben oktatom. Ezt a rendszert ültettem át teljes egészében az Angol Nyelvtani Alapozó Programra. Ennek köszönhetően egy olyan anyag született, amely lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan tudjál haladni. A rendszer hatékonyságát bizonyítja, hogy nem egy hallgatóm a nulláról 2-3 hónap alatt eljutott a középfokú nyelvvizsgáig. Igaz, nekik másról sem szólt ez az idő, mint a tanulásról.

Hagy adjak egy kis bíztatást és némi jó tanácsot itt a legelején; 
Ha most döntöttél úgy, hogy elkezdesz angolul tanulni, akkor még nem tudod, hogy az angol alapvetően egy logikus, viszonylag könnyen megtanulható nyelv.
Ha már korábban is foglalkoztál az angol nyelvvel, de valamiért nem sikerült megtanulnod angolul akkor viszont tudd, hogy valószínűleg
nem benned van a hiba.

De azzal is nagyon fontos tisztában lenned, hogy nem én fogom megtanítani neked az angol nyelvet, hanem te fogod megtanulni azt. A kettő, messze nem ugyanazt jelenti.

Heti egy-két óra angolozással nem fogsz látványos eredményt elérni. Az fejlődéshez leginkább te kellesz. Miután megnézted a leckéket, elvégezted a gyakorlófeladatokat, megtanultad a szavakat és mondatokat, ne tedd félre az angolt.
Ma már szinte lehetetlen úgy eltölteni egy napot, hogy ne találkozz az angollal. Zenék, filmek, tv műsorok, az internet. Mindenhonnan ömlik rád az angol csak észre kell venned! Figyelj rá, használd amit tanultál, próbáld meg angolul megfogalmazni a gondolataidat és a legfontosabb, ha nehezen megy, ne csüggedj és sose add fel!

Egy nyelvet megtanulni nem könnyű dolog!

De ha eldöntötted, hogy megtanulsz angolul és az elszántságod találkozik a megfelelő tanári közreműködéssel, akkor nagyon komoly eredményeket tudsz elérni az angol nyelv terén.

Ez tény.

 • Teljes értékű angol nyelvleckék
  az alapoktól a nyelvvizsgáig
 • A magyar gondolkodásra épített anyagok
 • Ellenőrző feladatok és megoldásaik magyarázatokkal
 • Beszédkészség-fejlesztő hanganyagok
 • Tanári válaszok a feltett kérdésekre,
  személyesen Neked
 • Szabadon a Te ritmusodban, a Te
  időbeosztásod szerint

"Évekig szenvedtem az angollal. Már azt hittem sosem
fogom megtanulni ezt a nyelvet. Aztán megtaláltalak a
neten. Azóta tudom, hogy nem bennem volt a hiba.
Köszönöm."
Péter - New York, USA

"Bármit mondanék, bárhogy dícsérném kevés lenne.
Mindenkinek ajánlom, tegyen egy próbát!"
Tibor - Cheltenham, United Kingdom